Det lille heftet om designtenkning: En introduksjon ePub (Adobe DRM) download by Anders Grønli

Det lille heftet om designtenkning: En introduksjon

Brand Valley Design Ltd
Publication date: August 2016
ISBN: 9780957495890
Digital Book format: ePub (Adobe DRM)

Buy ePub

List price:
$9.75
Our price:
$7.99

You save: $1.76 (18%)

Designtenkning får stadig større oppmerksomhet. Næringslivet og myndighetsorganisasjoner ser på designtenkning som en måte å finne nye løsninger for sitt publikum, ved hjelp av kreative virkemidler. Designtenkning skal bidra til organisasjoners overordnede strategi, og kan gi verdifulle innspill til utviklingen av nye produkter og tjenester.

Det lille heftet om designtenkning viser en kortfattet og direkte steg-for-steg-prosess, som gir en opplæring i bruken av designtenkning som en tilnærming til innovasjon. Heftet er fylt med praktiske øvelser og eksempler, men inneholder også en innføring i bakgrunnen for designtenkning fra et mer teoretisk perspektiv. Heftet viser hvordan designtenkning handler om å omfavne en kontinuerlig forbedring av bedriften eller organisasjonens arbeid, samtidig som mennesket settes i sentrum.

Det lille heftet om designtenkning er verdifullt for bedrifter og organisasjoner som ønsker å jobbe systematisk med å finne løsninger og fremgangsmåter som ikke er åpenbare.

Please sign in to review this product.
Devices:
Det lille heftet om designtenkning: En introduksjon ePub (Adobe DRM) can be read on any device that can open ePub (Adobe DRM) files.

File Size:
1638 Kb
Language:
NOR
Copy From Text:
Disabled.
Printing:
Disabled.