Tyskland återfött ePub (Adobe DRM) download by Hermann Göring

Tyskland återfött

TRSE Media AB
Publication date: March 2016
ISBN: 9789187339301
Digital Book format: ePub (Adobe DRM)

Buy ePub

List price:
$6.80
Our price:
$5.99

You save: $0.81 (12%)

Tyskland återfött författades av Hermann Göring och publicerades för första gången i London i början av 1934. Boken släpptes enbart på engelska och var, med Görings egna ord, tänkt att “få presentera några av mina idéer om det tyska folkets kamp för frihet och ära”.

Boken är något så ovanligt som en förstahandsberättelse från en av Tysklands dåvarande yttersta ledare om hur nationalsocialisterna kunde lyckas ta makten i Tyskland 1933. Boken är den bild som Göring ville förmedla till omvärlden om nationalsocialismen och om sin egen inblandning i 1900-talets mest omtalade politiska revolution. Samtidigt undviker han inte att skriva om hur maktövertagandet innebar att politiska motståndare sattes i koncentrationsläger och att polisen fick instruktioner att öppna eld mot uppviglare.

Till den svenska översättningen av boken inkluderas dessutom ett nytt förord som beskriver mer om Görings liv, om flygaresset från första världskriget som kom att bli Adolf Hitlers närmsta man och som på den tiden var omåttligt populär i Tyskland.

Please sign in to review this product.
Devices:
Tyskland återfött ePub (Adobe DRM) can be read on any device that can open ePub (Adobe DRM) files.

File Size:
4997 Kb
Language:
SWE
Copy From Text:
Disabled.
Printing:
Disabled.
Recently Viewed Products